Manifestarea Iubirii

IUBEȘTE și întreg Universul îți va zâmbi și îți va FI ALĂTURI.

Totul s-a născut din Iubire iar astăzi trăim lipsa ei.

Am întâlnit atâția oameni cărora le este frică de iubire, le este frică să iubească și să fie iubiți, le este frică să se iubească pe ei înșiși, pentru că nu merită, pentru că a suferi este o virtute, pentru că așa am fost crescuți.

Suferim de iubire pentru că nimeni nu a știut să ne arate ce înseamnă adevărata manifestare a iubirii. Ea s-a pierdut în timp de-a lungul a mii de ani de suferințe și înstrăinare de esența existenței iar azi suntem privați de ea și de găsirea unui vinovat. Suntem crescuți de părinți cărora le este frică de iubire iar noi perpetuăm greșelile, experiența și înțelegerea lor trunchiată legată de manifestarea iubirii, adaugăm propriile noastre traume și având acest bagaj în spate ne educam la rândul nostru copii.

Iubirea descătușează energiile potențialului nostru Divin, vindecă rănile, reconciliază contrariile, apropie și integrează, este sursa fericirii pe care o căutăm cu atâta ardoare fiecare dintre noi. Și totuși ne este frică de ea, ne este frică că am putea fi răniți cu toate că doar ceea ce îngăduim ne poate răni, ne este frică de necunoscutul propriei noastre transformări căci cine am fi fără povestea noastră, ne este frică de propria noastra fericire pentru că ni s-a băgat in cap că orice am face suntem de-a purerea păcătoși.

Agape, Iubirea Divină, vine ca o explozie de Lumină și Recunoștință. Ști atunci că inima ta și inima lui Dumnezeu sunt una iar lumea începe să radieze propria ei frumusețe ca răspuns la iubirea pe care o manifești. Experimentând Agape trăiești unicitatea și integralitatea în aceiași secundă, devi parte a tot și totul este în tine. Dincolo de iluzia unei vieți finite si aparent înguste, ști că imposibilul devine posibil.

La fel cum Divinul nu poate fi explicat în cuvinte singurul mod de a înțelege Agape este să o trăiești. Viața așa cum o cunoaștem trebuie trăită pentru a fi înțeleasă. A trăi înseamnă înainte de toate a simți, a simți viața care pulsează în interiorul și exteriorul tău, a simți emoțiile care te străbat, a simți ceea ce ți se oferă, ceea ce ți se ia, ceea ce  dăruiești la rândul tău.

Iubirea înseamnă autenticitate și manifestarea ei ne întoarce la a spune adevărul despre noi înșine, despre cine suntem, așa imperfecți cum ne considerăm astăzi. Curajul de a te vedea și accepta așa cum ești este sursa motivației de a merge mai departe. Căci a te vedea presupune să treci dincolo de barierele create și să te descoperi pe tine, iubirea ascunsă în adâncul tău. Atunci, totul capătă o nouă valoare, un nou sens pentru a trăi.

Iubirea este Dăruire , Iertare  si mai ales este Libertate. Ne este frică de iubire pentru că ne este frica să fim liberi. Am fost învățați că avem sens atât timp cât suntem agățați de ceva sau cineva. Îndoctrinarea în separare contravine  naturii umane care conține intrinsec nevoia de apartenență iar asta provoacă unele dintre marile schizme pe care le trăim astăzi. Avem nevoie să  aparținem și din lipsă de înțelegere și cunoaștere alegem orice varintă care ne poate umple golul lăsat de separare. Când EȘTI IUBIRE separarea încetează iar sufletul este împăcat cu sine și plin de pace.

Iubirea este mâna Divinității pururea îndreptată spre noi. Am uitat de Mama Tatăl Dumnezeu însă suntem protejați și îndrumați de iubirea lor pe tot parcursul viețiilor noastre. Tot ce ni se cere este să o simțim si să o lăsăm să se manifeste.

IUBEȘTE ACUM și întreg Universul îți va zâmbi și îți va FI ALĂTURI.