Povestea ...

“Ai grijă de sufletele copiilor mei” mi-a șoptit cu mult timp în urmă Părintele Arsenie Boca. A fost unul dintre primele momente de revelație pe care le-am trăit și care mi-au călăuzit pașii de atunci încoace.

Eram la începutul unui drum complet nou în perioada aceea. După mai bine de 20 de ani de business, sufletul meu a țipat într-o zi după o pauză și spre surprinderea mea a și fost auzit. În 3 luni de la acel țipăt am fost „extrasă” din zona mea de confort asigurata de un  job bine plătit însă lipsită de satisfacții care să dureze și aruncată într-o altă lume.  Sufletul meu a avut un singur mare regret, legat de oamenii din echipa mea și alți vre-o câțiva. Cu toate acestea când am soptit "Sunt liberă", știam că ceea ce mi s-a întâmplat, este cel mai bun lucru posibil pentru ca ceea ce uneori nici nu îndrăzneam să visez, să prindă contur.

Am început să învăț ce însemnă să ai grijă cu adevărat de un suflet. Pentru o bună perioadă de timp, propriul meu suflet, a fost cel mai bun material de studiu, așa că mi-a dat Părintele și Dumnezeu de toate ca să tot exersez.

Apoi am mai făcut un pas și am experimentat cum e sa fi trainer, terapeut, mentor, cum e să îți dai cu stângul în dreptul, cum e sa cazi și să te ridici, cum e să înveți de la cel care a venit la tine să se vindece.

Tot cam pe atunci a apărut și Arta Evoluție. A evolua cu naturalețe și blândețe este într-adevăr o arta, așa că m-am gândit că ar fi de folos poate unora să le împărtășesc din cunoașterea mea ca să evite măcar o parte din greșeli și hopuri și să le fie drumul mai lin.

Ideea de școală a apărut relativ repede după acel moment al discuției mele cu Părintele Arsenie însă a avut nevoie de timp. Exact ca o sămânță pe care o plantezi și care va încolți atunci când i-a venit sorocul, tot așa și cu ideea mea de a crea o școală.  S-a dovedit că 2017, anul noilor începuturi, este momentul ales pentru ca Școala să prindă viață.

Școala pentru Suflet este un proiect ambițios în felul său pentru că el își propune să ofere oamenilor o alternativă pentru schimbările pe care le trăim și pentru înțelegerea Noului Pământ.  Asta ne face pe noi cei care susținem această școală să trăim paradigma de a fi mentori și practicanți în același timp.

Vremurile și realitățile actuale ne dovedesc fragilitatea și inadecvarea legilor care ne guvernează lumea. Dacă mai ieri a învăta despre Suflet și a trăi privind lumea prin „unicul ochi al inimii” părea puțin deșuet, astăzi a devenit o necesitate. Școala pentru Suflet vine să creeze un cadru în care să învățăm să ne redefinim propria înțelegere despre Suflet și modul în care putem să ne contopim cu el. Pe de altă parte este o școală în care Sufletul pierdut în materialitate, însă purtând în adâncurile sale sămânța propriei conștiinței Christice, învață prin propriile experiențe drumul reîntregirii.

Suntem ființe spirituale venite să trăim experiența materialității pe acesta planetă. Pentru a ajunge la acest nivel de înțelepciune avem nevoie să ne redescoperim propria spiritualitate, să înțelegem că experimentarea se face prin actul creator al manifestării și că separarea oglindită de realitatea materială este o iluzie care ne face să ne simțim singuri și rupți de noi, de trupul nostru, de Mama Pământ care ne-a dat și ne susține în viață.

Aceste trei readuceri aminte formează piatra de temelie a Școlii pentru Suflet. Din ele s-au născut cele trei Căi – Calea Inițierii, Calea Vindecării și Calea Manifestării. Separate și în același timp îngemănate ele vin să reflecte aspectul Trinității care stă la baza oricărei creații.

Vă așteptăm astfel pe toți aceia care vă simțiți zgândăriți, îndemnați, împinși de la spate spre a vă înțelege pe voi și lumea în care trăiți. Vă așteptăm să vă redescoperi și să creați premizele de a deveni una cu Sufletul vostru pentru a ajunge la cel mai înalt nivel de exprimare și materializare al propriului vostru potențial.

-