Consiliere

În cadrul, Școlii pentru Suflet, consilierea are un statut mai aparte.

Ea poate răspunde unor nevoi diferite pentru oameni diferiți - poate fi nevoia de a aprofunda unele cunoștințe învățate la cursurile școlii sau în afara ei, o soluție de moment pentru a străbate o anumită perioadă din viață, o parte a unui proces terapeutic de vindecare, etc.

Acest proces care se desfăsoară "de la Suflet la Suflet" abordează întotdeauna ființa în integralitatea și multidimensionalitatea ei. De aceea indiferent de unde am începe, vom ajunge să abordăm, să înțelegem, să vindecăm toate aspectele ființei.

Orice șoc emoțional lasă urme în mintea, în sufletul, în corpul nostru, în straturile subtile ale ființei. Lumea noastră exterioară este o reflectare a ceea ce este în interior, a tuturor bucuriilor, supărărilor, fricilor, durerilor, compromisurilor, a momentelor de extraz și agonie pe care le-am trăit. Privind lucrurile din această perspectivă, oricare ar fi nevoia care te îndemnă soluția va fi mereu la tine dar la un alt nivel de înțelegere decât cel care ți-a creat nevoia de azi. 

Noi credem în înțelepciunea Sufletului și în capacitatea de auto-vindecare a fiecăruia dintre noi. Plecând de la aceste premize ceea ce facem noi este să oferim ajutor, recomandări, noi perspective care să te ajute în procesul evolutiv și vindecător personal. Noi îți arătăm drumul înapoi spre tine, spre sursa durerilor tale pentru a le putea privi, înțelege, accepta, vindeca. Altfel spus, este drumul către Sufletul tău și înțelepciunea sa.  

Pentru înscrieri: Oana Filip – telefon 0723.179.252