Calendar

17-18 Iunie - Vibrașiile armonice divine

Armonia este sensul Universului. Iubim armonia, ne bucurăm și o apreciem atunci când o întâlnim.  Ea este parte din noi, adânc înscrisă și codificată în ADN-ul nostru și de aceea ne este atât de ușor să o recunoaștem și să o apreciem în tot ceea ce ne înconjoară chiar și în oamenii pe care îi întâlnim. Creați în armonie și iubire ar fi de așteptat că tot ceea ce suntem și tot ceea ce creem să fie armonios. Din păcate majoritatea dintre noi uităm adesea acest lucru și astfel trăim și suntem dizarmonici.

Cum reușim să ne recăpătăm armonia interioară? Cum reușim să fim, să ne păstrăm în fluxul și ritmul vieții și nu la extremitățile sale? Cum putem să depășim limitările care ne duc tot mereu în zona de conflict cu noi înșine și lumea în care trăim? Cum...?

Mai multe detalii găsești aici:

27-28 Mai - Manifestarea - Captivi într-o poveste  

Majoritatea dintre noi manifestăm mai mult ceea ce nu suntem, creând astfel forme și imagini false și denaturate despre propria noastră ființă, viață și cei din jur. Suntem prizonieri ai unei realități controlată de Umbra și mintea noastră, o realitate în care Sufletul și adevărul intim nu își mai găsesc loc. Suntem roboți și victime în propria noastră viață și incapabili de multe ori să înțelegem de ce. Dacă vrei să fie altfel, vino să vezi cine și de ce te împiedică să fi așa cum îți dorești, vino să descoperi rotițele ascunse ale procesului de manifestare, să înveți să te manifești conștient, să îți găsești noi aliați în acestă provocare. Vino să descoperi cum poți să transformi ceea ce nu te reprezintă în ceea ce îți dorești.

Mai multe detalii găsești aici: http://www.artaevolutiei.ro/cursuri/prezentare/41-captivi-intr-o-poveste

18 Mai  - Îmi Iubesc Umbra - Atelierul 3

Da, este un act de curaj să te întâlnești față în față cu Umbra ta și da, uneori poate fi complicat, rușinos, dureros și asta pentru că am fost învățați să ne judecăm, învinuim, condamnăm mai aprig decât orice altă persoană din lumea asta. Și tocmai de aceea avem nevoie să ne iertăm pentru toate câte ni le-am făcut nouă și apoi să ne iubim chiar dacă încă ni se pare că suntem imperfecți, murdari, nevrednici. Din acest motiv te invit să facem asta împreună. Atunci când împărtășim experiențe similare, când suntem susținuți de caldura și înțelepciunea Sufletelor celorlalți, când împărtășim iubire și compasiune cu același scop, lucrurile curg mai usor.

Mai multe detalii găsești aici: http://www.artaevolutiei.ro/cursuri/prezentare/37-imi-iubesc-umbra

Inscrieri la - tel: 0723.179.252 / mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.