Manifestarea - Captivi într-o poveste

Fiecare gest, fiecare act sau cuvânt rostit, fiecare gând sunt o expresie manifestată a ceea ce suntem și astfel noi creem chipul pe care îl prezentăm lumii și realitatea în care trăim. 

Dacă alegem să fim conștienți de ce și cum alegem să transmitem din universul interior către lume, avem șansa de a schimba, îmbunătăți ceea ce considerăm că nu a fost în concordanță cu adevărul nostru profund. Dacă funcționăm pe pilot automat, așa cum facem de cele mai multe ori, rămânem captivi în poveștile minții create din experiența și cunoașterea acumulată. Sunt slab, nu merit, nu îmi este ingăduit, o să sufăr, voi fi rănit, nu e pentru mine,etc., toate aceste gânduri și percepții despre noi înșine își găsesc în profunzimea ființei propriile povești. Povești care sunt vii și care ies la suprafață obligându-ne să le retrăim din nou până când vom avea curajul de a le observa.

Eliberarea din poveste necesită în primul rând atenția noastră și astfel, devenim conștienți de ceea ce inconștient alegeam să manifestăm. Această conștiență atrage după sine posibilitatea de evaluare și mai ales de alegere - de ex: oare mai este cazul să cred că eu nu merit ?. Poate că a venit vremea să merit (iubire, vindecare, încredere, putere, iertare, libertate) și atunci încep să îmi permit și ceea ce voi alege să manifest va fi expersia acestui drept ancestral. 

Privind manifestarea ca un act al propriei creații putem să acceptăm mai ușor feedback-ul venit din exterior și implicit să ne asumăm responsabilitatea pentru durerea, supărarea, nemulțumirea, furia, pe care creația noastră le-a generat. Putem atunci să ne folosim de acest feedback, oglindit de cei din fața noastră, pentru a corecta, pentru a dizolva, transcede, acele povești care ne-au făcut să dăm naștere unei acțiuni hâde și diforme.

Suntem Suflete pline de Lumină și Iubire și fiecare dintre noi știe acest lucru, doar că pentru a manifesta plenar acest "EU SUNT" avem nevoie de curajul de a îndepărta poveștile care ne țin captivi, povești în care suntem mici, neimportanți, păcătoși prin naștere, victime ale unui destin nefast și mai avem nevoie să integrăm noi valențe, noi imagini și credințe despre noi înșine.  

Te invit să înveți cum să te eliberezi din propria poveste și să vorbim despre:

- Manifestare - act al creației și elementele sale fundamentale

- Arhetipuri - ajutoarele energetice ale manifestării

- Decodificarea poveștilor personale

- Schimbarea poveștii personale

Te așteptăm cu drag.