Conștiința Christică - Trezirea

TE INVIT SĂ FI LUMINĂ, IUBIRE, O MANIFESTARE CONȘTIENTĂ A ESENȚEI TALE CHRISTICE. 

Fiecare dintre noi am ales să trăim aceste vremuri în care conștiința omenirii atinge nivelul Conștiinței Christice, când a FI SFÂNT înseamnă a FI FIRESC. Am ales să fim parte a acestui proces, în care lumea iluziei, separării și fricii să se dizolve creând premizele unei lumi noi, o lume a armonie, a colaborării, a compasiunii, o lume a Iubirii. 

Te invit să faci pasul către această lume, să alegi să permți sămânței Divine care doarme în adâncul sufletului tău să se trezească. 

Lumina, Iubirea, Conștiința Christică sunt ale tale, protejate și păstrate cu grijă în sufletul tău. Ele așteptă ca tu să îți dorești să le redescoperi și să le permiți să Fie. Dorul lor de a exista și a se manifesta prin tine poate fi stins doar prin acceptul și voința ta.

Te invit, asa dar, la un atelier în care să te redescoperi, să regăsești esența ta Divina și să înveți să o iubești, protejezi, onorezi, să o ajuți să crească pentru a redeveni un OM unit, întreg, ce radiază doar Iubire și Lumină în viața sa, către oameni, lume, univers. 

Temele pe care le vom aborda includ:
- Structura multidimensională a Ființei 
- Accesarea energiei Luminii și Iubirii, Mahatma 
- Sufletul – punctul singularității 
- Construirea canalului de Lumina personal
- Nivele de conștiință și Noul Pământ
- Accesarea și ancorarea Conștinței Christice planetare
- Aspectele masculin - feminin ale Conștiintei Christice 
- Activarea structurilor cristaline ale corpului fizic

TE INVIT SĂ FI LUMINĂ, IUBIRE, O MANIFESTARE CONȘTIENTĂ A ESENȚEI TALE CHRISTICE.

Te așteptăm cu drag.