Îmi Iubesc Umbra

„Îmi Iubesc Umbra !”Aceasta este o declaratie de intenție pentru toti cei care vor să își regăsească pacea sufletului și să își recapete integritatea. 
Pentru fiecare dintre noi există o zi în care înțelegem că avem nevoie mai mult decât orice altceva, să învățăm să ne iertăm și să ne iubim. În acea zi ajungem să fim față în față cu propria noastră parte de întuneric, cu Umbra noastră. 

Umbra, acel amalgam de emotii, sentimente, evenimente trecute, trăite în viața asta sau mai de mult, este cea care adună - lucruri care ne-au durut, ne-au rănit, frici, deziluzii, judecăți, lașități, deznădejde, speranțe deșarte, neputințe, învinovățire, sabotare, etc - tot ceea ce la un moment dat am considerat că a fost rău în viața noastră. 
Umbra este acea parte din noi de care fugim necontenit, de care am vrea să ne descotorosim printr-un simplu act de uitare și, care în mod paradoxal, ne controleză de fapt viața.

Chiar dacă ne convine sau nu, Umbra este o parte din noi și asta îi dă dreptul de a cere să fie observată, înțeleasă, acceptată și într-un final iubită.
În felul său, Umbra ne strigă că până cand nu vom avea curajul de a o privi în ochi, ea va continua să ne priveze de puterea personală și darurile la care avem dreptul în această viață. Va contiuna să ne conducă către cele mai provocatoare și dureroase situații în speranța că într-o zi ne vom opri din fugit și o vom privi în ochi, asumându-ne responsabilitatea pentru propriile noastre răni. 

Da, este un act de curaj să te întâlnești față în față cu Umbra ta și da, uneori poate fi complicat, rușinos, dureros și asta pentru că am fost învățați să ne judecăm, învinuim, condamnăm mai aprig decât orice altă persoană din lumea asta. Și tocmai de aceea avem nevoie să ne iertăm pentru toate câte ni le-am făcut nouă și apoi să ne iubim chiar dacă încă ni se pare că suntem imperfecți, murdari, nevrednici.

Din acest motiv te invit să facem asta împreună. Atunci când împărtășim experiențe similare, când suntem susținuți de caldura și înțelepciunea Sufletelor celorlalți, când împărtășim iubire și compasiune cu același scop, lucrurile curg mai usor.

Te invit în fiecare lună să ne descoperim Umbra si, 
- să discutăm rând pe rând multitudinea de fațete ale Umbrei
- să descoperim aspectele Umbrei care se manifestă pregnant în noi
- să onorăm și să începem procesul de vindecare al rănilor Umbrei noastre
- să găsim sâmburele de adevăr și lumină, darul pe care Umbra noastra l-a păstrat pentru noi

Te asteptăm cu drag în fiecare lună sau ori de câte ori vei simți.