KARMA și SCHIMBAREA

Karma și Schimbarea sunt două cuvinte care, multora dintre noi, ne provoacă o strângere de inimă și atunci, fie că glumim, fie că evităm subiectul, fie că folosim alte cuvinte care să „sune mai bine”, fugind de fapt de ele.

Și cum bine ști, ca în orice, cu cât fugi mai tare, cu atât te legi mai tare.

Îți propun să spargem aceste tipare eronate de interpretare, să-ți arăt că de fapt și una și cealaltă sunt sursă pentru propria noastră evoluție, pentru propriile noastre vise. Vreau să-ți arăt că dincolo de realitatea unei frici induse, a iluziei materiale, se găsește realitatea unei lumi menită să-ți fie sprijin și suport.

Vreau să-ți arăt cum poți să le folosești, cât de frumos se leagă una de cealaltă și că merită efortul ce l-ai de depus, indiferent de cât de mare este bariera mental-emoțională pe care o ai de trecut.

Și pentru ce toate astea, o să întrebi?

Pentru că ceea ce cauți, iubire, fericire, pace, prosperitate, sunt atribute ale FIINȚEI și pentru a-i putea vedea frumusețea și strălucirea îi sunt necesare hainuțe curate. Folosindu-te de înțelegerea corectă a karmei și a schimbării, primul pas va fi să le găsești, apoi să le cureți, apoi să le refaci și în final să TE îmbraci cu ele.

„E greu ...” îți vine repede să zici. Te inșeli! Ești dotat cu tot ceea ce este necesar pentru asta și ar fi nevoie doar de puțin curaj, o cârpă de paf și câteva instructiuni spre readucere aminte.

Ce zici? Vii să te înnoiești alături de noi?