Vibrațiile Armonice Divine

Armonia este sensul Universului. Iubim armonia, ne bucurăm și o apreciem atunci când o întâlnim. Ea este parte din noi, adânc înscrisă și codificată în ADN-ul nostru și de aceea ne este atât de ușor să o recunoaștem și să o apreciem în tot ceea ce ne înconjoară chiar și în oamenii pe care îi întâlnim.   

Creați în armonie și iubire ar fi de așteptat ca tot ceea ce suntem și tot ceea ce creem să fie armonios. Din păcate majoritatea dintre noi uităm adesea acest lucru și astfel suntem mai mereu în dizarmonie în interiorul și exteriorul nostru.

Vremurile actuale, prinse între două lumi, una pe cale de dispariție și alta în curs de a se naște, ne permit să rescriem propriile principii, valori, concepte. Reperele viitorului care vor ghida pe fiecare dintre noi și umanitatea se scriu acum. Avem astfel șansa de a rescrie tot ceea ce este fals, inadecvat, lipsit de iubire și armonie. 

Sunteți invitați la un moment de readucere aminte și reconfigurare personală; un moment în care să înțelegem ceea ce nu am înțeles despre Creație și legile ei, să ne reconectăm cu Iubirea, Armonia, Lumina, să învățăm cum să ne folosim de darurile și valențele dobândite pentru a crea altfel decât am făcut-o până acum, recâștigându-ne astfel abilitatea de A FI ARMONIE. 

Cum reușim să ne recăpătăm armonia interioară? Cum reușim să fim, să ne păstrăm în fluxul și ritmul vieții și nu la extremitățile sale? Cum putem să depășim limitările care ne duc tot mereu în zona de conflict cu noi înșine și lumea în care trăim? Cum...?

Temele generale prin care vom răspunde la aceste întrebări și multe altele sunt legate de:
- Legile hermetice 
- Activarea codurilor armonice divine 
- Avatarul Sintezei - Mahatma 
- Darurile Umanității – libertatea de a alege și suveranitatea
- Alchimia Mentală
- Armonizarea feminin – masculin
- Armonia și Vindecarea

Vă așteptăm cu drag și sufletele deschise.