La Que Sabe (Cea Care Știe) - De ce?

“De ce?”este o întrebare care de multe ori ne călăuzește drumul în această viață și, la fel de multe ori, uităm sau refuzăm să ne-o adresăm și ne rătăcim. Folosită corect, întrebarea “De ce?” este ușa care vrem să o deschidem către propria cunoaștere de sine și Adevăr.

O folosim corect atunci când acceptăm idea că adevăratul răspuns se află în altă parte decât la nivelul minții care a generat-o. De ce? Pentru că mintea noastră, mintea aceea mititică care funcționează și creează în realitatea unei lumi guvernată de separare și scindare, este incapabilă să își depășească propriile ei bariere. Răspunsul ei va fi mereu în interiorul aceluiași cerc al percepțiilor trunchiate și iluzorii care o fac să fie temătoare la orice este nou sau situat dincolo de ceea ce ea consideră  a fi granița propriei  siguranțe și supraviețuiri.

O cale prin care putem să aflăm un răspuns cu adevărat pertinent este propriul suflet. Deși ne este cel mai la îndemână, mulți au uitat să comunice cu el și mulți au uitat chiar că el există.

Poarta către La Que Sabe (Cea Care Știe) se găsește în adâncul sufletului. Mintea nu o poate cuprinde sau înțelege pe La Que Sabe și nu mică ne-ar fi mirarea să constatăm că de fapt îi este chiar frică de EA. Așa că măcar pentru câteva momente bye, bye minte și bine te-am regăsit suflet.     

Când vine ziua în care te hotărăști să o întrebi pe La Que Sabe “De ce m-aș întoarce la tine?” o să constanți că singurul răspuns pe care poate să ți-l ofere este o reflectare a propriei tale Ființe. Vei observa, cu surprindere poate, că ceea ce vezi este altceva decât imaginea pe care ai vazut-o de atâtea ori în oglindă. Vei fi mirată de măreția, grația și bucuria care emană din acest “tu”. Mintea îți va șopti imediat că este o iluzie optică, dar sufletul tău va recunoaște ceea ce vede. Aceea ești TU,  plină de iubire și “mândră în toate cele” și te vei auzi șoptind timid “EU SUNT”.

Nu te-ai văzut niciodată așa și prin urmare, nici nu ai crezut că ar fi posibil, dar iată că Adevărul despre cine ești tocmai ce ți-a fost revelat.

Oare iți este suficient un astfel de răspuns? Oare poți să îl accepți sau vei fugi din nou de frica necunoscutului și a propriei tale măreții? Acuma pentru că ști trebuie să alegi în care imagine crezi, cea oferită de La Que Sabe sau cea pe care a construit-o cu migală mintea ta?

La Que Sabe îți va șopti zâmbind că ești Fiica EI așa cum sunt toate care există. Parte din EA, ai menirea de a-I continua creația în această lume pentru că, la fel ca și EA, ai cunoașterea  despre “cum se face”.

Ești poarta prin care viața continuă să se manifeste ajutând noi spirite să se întrupeze pentru ca apoi să le înveți și să le îndrumi spre a regăsi drumul readucerii aminte.

Ști să guvernezi magicul joc al “vieții și al morții” pentru ca ceea ce este vechi să piară și noul să prindă viață și astfel prin tine, cu tine se reconstruiește Lumea cea Nouă. Ști că iubirea  EI, care curge prin mâinile și sufletul tău, are puterea vindecării și îi vei vindeca pe toți cei care au nevoie și doresc să O primească. Tu ești cea care știe să planteze sămânța înțelepciunii  căci tu ești unul dintre Grădinarii acestei lumi. Ești în armonie cu Viața pentru că însăși Viața curge prin tine, iar onorând-o pe La Que Sabe în tot ceea ce există o împărtășești și astfel continuați să fiți UNA.

Poate că e greu să accepți că tu ești “Cea Care Știe” când te-ai abătut de la drumul molcom al vieții și ai luat-o prin desișul abrut și mărăcinos. Ști acum că poți oricând să te întorci, că oricât ți-ar fi de teamă de dojană,  vei găsi doar brațele întinse ale lui La Que Sabe care se va bucura că sunteți din nou împreună. EA îți va spune: “Bine ai revenit draga mea . Știu greul pe care l-ai dus căci fără tine și eu am fost incompletă.“       

Oare acum îți aduci aminte că ști de fapt de ce te-ai întoarce?

Primește acestea ca un act al împărtășirii Iubirii lui La Que Sabe de la Cea Care Sunt pentru Ceea Ce Ești.    

Oana