New Paradigm MDT

IUBIREA eliberată de orice restricții, constrângeri, judecată sau frică constituie esența sistemului NEW PARADIGM MULTIDIMENSIONAL TRANSFORMATION  - Noua Paradigmă a transformării multidimensionale.  

Sistemul New Paradigm accesează cea mai înalt vibrațională energie accesibilă astăzi pe pământ, energia Mahatma. Ea este o energie a IUBIRII care coboară din lumea Shamballei, sălașul Marilor Maeștri Ascensionați.

Acest sistem, patronat de Maestru Ascensionat Saint Germain și oferit nouă de John Armitage, este conceput a fi un sistem simplu, disponibil oricăruia dintre noi, un sistem care recunoaște și onorează Maestrul Interior, Prezența EU SUNT. Cu alte cuvinte, suntem repuși în drepturile propriei noastre puteri de ființe multidimensionale avându-se încredere în capacitatea noastră de a alege cel mai benefic mod de a folosi energia Mahatma pe calea propriei noastre evoluții.

Prin aceasta, sistemul se diferențiază de alte sisteme care accesează și folosesc energia pentru vindecare și creștere spirituală, el oferind un acces direct și complet la toate nivelele vibraționale ale energiei Mahatma. Plecând de la nivelul pe care fiecare îl poate accesesa la momentul workshop-ului de bază, participanții își vor continua evoluția în modul lor propriu, studiul, determinarea și efortul personal fiind cele care vor contura calea evoluției și deschiderea către nivelele superioare de energie Mahatma.

Accesarea energiei Mahatma elimină, eliberează, repară, vindecă toate blocajele, rănile, traumele acumulate în structururile noastre de-a lungul vieților pe pământ. Este o energie pe care o putem folosi pentru propria noastră vindecare sau pentru vindecarea celorlalți.  

Este important să înțelegem că pentru a trăi pacea, armonia, iubirea, ființa noastră are nevoie de vindecare la nivelul tuturor structurilor sale energetice – fizic, emoțional, mental, spiritual. Transformarea, sau mai bine spus reîntoarcerea la stadiul nostru inițial de Ființe de Lumină, este un proces  care este înscris în codurile ADN-ului nostru. Avem misiunea de a deveni conștineți de măreția noastră și de a participa în mod activ la vindecarea și recâștigarea drepturilor divine ce ne-au fost lăsate.

Accesând și lucrând constant cu energia Mahatma, practic ajungem să integrăm acestă energie în viața de zi cu zi, iar manifestarea ei ne eliberează de judecată, de frică și condiționări, pregătidu-ne cu blândețe pentru tranziția spre o nouă eră, o nouă realitate. Omenirea și Mama Pământ străbat împreună evoluția de la conștiința dualității și fricii, planul realității 3D, la o conștiință a Iubirii și Unității, planul realității 5D, iar energia Mahatma a fost oferită umanității de Maeștrii Ascensionați ca sprijin și călăuză în acest proces evolutiv.

Pagina oficială a New Paradigm o găsiți pe:  http://www.new-paradigm-mdt.org/index.php/en/.

THE BASIC MASTER WORKSHOP 

Este primul din cele două module NEW PARADIGM MDT și el vine să vă familiarizeze cu energia Shamballei, energia Mahatma și multidimensionalitatea ființei. Al doilea modul este destinat celor care vor să fie profesori și îndrumători pentru alte persoane.

La acest workshop, vom accesa, ancora și simți această energie în propriul nostru trup, în propriile noastre palme, vom experimenta această energie și vom începe procesul de curățare, vindecare și integrare a minunatei energii a Iubirii, Mahatma.

Odată accesată energia Mahatma va curge prin structurile noastre continuu. În acest mod procesul evoluției spre o nouă conștiință, o nouă realitate, spre Iubire, Unitate, Adevăr, devine mai blând, mai ușor, mai armonios.

Printre temele abordate:

-         Filozofia Shamballei și a noi paradigme

-         Teoria îmbolnăvirii și vindecării din perspectivă energetică

-         Accesarea energiei Mahatma

-         Curațarea energetică – meditație cu Arhangelul Mihail

-         Antakarana – construirea podului curcubeu

-         Maestria personală și responsabilitățile unui Maestru

-         Meditația de ascensiune

Durata cursului – 2 zile (16 ore)

Acreditare – la sfârșitul cursului veți obține o diplomă oficială de participare emisă de School of Esoteric Science