Calea Inițierii

A iniția însemnă a introduce pe cineva într-un domeniu nou în care nu a mai lucrat (conf. Dex online). Plecând de la aceasă definiție, Calea Inițierii își propune să vă familiarizeze cu Sinele vostru și procesul său de evoluție. De asemenea vă învață despre energii și vibrații, lumea invizibilă în care trăim și legile sale universale îndrumându-vă pașii spre nivelul Conștiinței Christice.

Conștința Christică este conștința noi umanități care se naște și crește sub proprii noștrii ochi. Avem astfel șansa de a face parte dintre cei care construiesc viitorul și Noul Pământ, un viitor al Sufletului, al iubirii și armoniei.   

Convingerea noastră, deloc singulară de altfel, este aceea că  noi suntem Spirite care am ales să trăim o experiență umană și nicidecum ființe umane care aleg să trăiască o experiență spirituală. Astfel, atunci când vorbim de Sine ne referim la acea partea a Spiritului care a ales să se întrupeze, să trăiescă viața în lumea materială pe care o știți.

Lasând excepțiile la o parte, noi toți trăim o bună bucată din viața noastră fără a fi conștienți de Sinele nostru. Există un moment în viață când suntem îndemnați să ne trezim și să începem să explorăm adevărul despre noi înșine. Toți avem parte de un astfel de moment însă decizia de a-i da glas este la noi. Putem alege să ascultăm imboldul interior sau putem alege să îl ignorăm. Din punct de vedere al Spiritului nostru și al Creației însăși, legea dreptului de a alege, a Liberului Arbitru, nu poate fi încălcată. Așa că dacă alegem “NU” universul va aștepta apariția unui nou moment, dacă alegem “DA” vom începe să primim sprijinul necesar. Frumos este că măsura dorinței și efortului nostru de a ne cunoaște și a ne conecta cu Sinele și Spiritul va fi măsura în care acestea se vor revela nouă și ne vor sprijini.

Astăzi trăim niște vremuri speciale pentru umanitate și pentru evoluția spirituală. Procesul evoluției umane și al Mamei Pământ este în linie dreaptă și foarte mult accelerat. Astfel, mai mult ca oricând avem create premizele de a ne trezi Sinele, a începe procesul de evoluție și extindere a propriei conștiințe pentru a ne readuce aminte că suntem Ființe de Lumină multidimensionale. Acest proces care este parte a Creației se desfășoară indiferent de voința mea sau a ta. Fiecare dintre noi avem însă dreptul de a alege dacă evoluăm o dată cu Viața sau nu.  

Avem acum posibilitatea de a accesa cea mai înaltă formă de conștiință disponibilă umanității și anume Conștiința Christică. Dacă mii de ani ea a fost disponibilă doar celor puțini și aleși care s-au încumetat să străbată calea spirituală, astăzi ea este accesibilă fiecăruia dintre noi. Conștiința Christică care a dormit ascunsă în adâncul sufletului nostru este pe cale să se trezească. Evoluția către acest nivel de conștiință este scrisă în ADN-ul nostru, așa că singurul lucru pe care îl avem de făcut este de a ne asuma conștient acest proces.   

Calea Inițierii este calea prin care intrați în contact cu acest nivel de conștiință și pășiți în zona celor mai înalte vibrații ale Luminii și Iubirii. Accesarea și ancorarea acestor energii de vibrație înaltă și integrarea lor treptată în structurile noastre accelerează procesul evolutiv și face procesul evoluției  spre Ființe de Lumină mai blând și mai armonios.

Marele dar este acela de a vă redobândi adevărata puterea personală și a vă repune în drepturile voastre de Co-Creator al vieții pe pământ.    

Știm că inclusiv pentru noi înțelegerea și integrarea acestui înalt nivel de conștiință sunt încă în desfăsurare. Sufletele și Spiritele noastre și ale voastre însă știu.

De aceea, ceea ce ne-am propus prin atelierele Căii Inițierii este pe de o parte să vă oferim o îndrumare, o mică hartă ce vă poate fi de folos în propriul vostru proces evolutiv și pe de altă parte să experimentăm, să decodificăm și să creem împreună lumea Noului Pământ.