Calea Vindecării

Adevărul este că tu, eu, omenirea și Mama Pământ, străbatem împreună o perioada de vindecare. Purtăm în structurile noastre, în ADN-ul nostru, traumele trăite de umanitate de la facerea ei și până acum. Experimentarea vieții materiale în condițiile uitării de sine, a favorizat exacerbarea unei vieți guvernată de separarea, neiubire și frică. Am experimentat cele mai întunecate sentimente și emoții umane – victimizare, dominanță, mândrie, orgoliu, intoleranță, conflict, dependență, egoism, necinste, etc – și ruperea completă de Mama Pământ și tot ceea ce ea reprezintă. Toate acestea au fost necesare pentru ca la un moment dat, plini de aceste experiențe, să ne reîntoarcem la ceea ce suntem de fapt, Spirite, Ființe multi-dimensionale, care experimentează materialitatea.  

Noi cei de astăzi, mai mult ca oricând am subscris să avem ca parte a misiunii noastre personale în această viață înțelegerea profundă a tuturor acestor trăiri și să le transcedem. Aceasta este procesul de vindecarea pe care îl parcurgem cu toții. Fiecare dintre noi are astăzi menirea de a se vindeca pe el însuși, familia  și neamul din care face parte și astfel omenirea și planeta pe care locuim.

Din punct de vedere structural, organismul uman este capabil să se vindece pe el însuși. Procesul de îmbolnăvire ca și procesul de blocare a vindecării ne aparțin în totalitate. Ne place sau nu, suntem responsabili pentru ceea ce creem pentru noi iar, una dintre oglinzile în care creația noastră se reflectă este propriul nostru trup.

Avem cu toții un numitor comun și anume capacitatea de a ne răni, distruge, ciopărți, pierde Sufletul. O dată cu acestea ne pierdem puterea personală, ne slăbim sistemul imunitar și rămânem pradă bolilor. Oricât de durereros ar fi, a venit ziua în care trebuie să acceptăm că noi suntem cei care am permis propria noastră distrugere sufletească și implicit propria noastră îmbolnăvire.

Calea Vindecării este calea asumării responsabilității și a refacerii Sufletului. În momentul în care îți asumi rolul de unic creator al vieții tale începi să redescoperi Iubirea și Iertarea de sine și de alții; ele zac ascunse în interiorul sufletului nostru așteptând să fie folosite la adevărata lor valoare și putere. 

Responsabilizarea personală te ajută să reînțelegi ansamblul, te întoarce spre reconectarea cu tine, cu trupul tău, cu cerul (Divinul) și pământul (Mama Pământ), cu armonia și ritmul vieții însăși. Atunci când își asumi responsabilitatea vieții tale te repui în drepturile puterii tale personale și ieși din rolul de victimă. Doar în acel moment poți să începi să îți vindeci cu adevărat Sufletul și să rescri ceea ce vrei să fi sau vrei să trăiești.

Este momentul estențial al vieții tale în care alegi să trăiești ceea ce cauți de atâta timp – iubirea, fericirea, libertatea, abundența, pacea, sănătatea. Mintea umană este incapabilă să cuprindă vastitatea și speldoarea care se ascund în spatele acestor cuvinte. Sufletul însă poate pentru că, prin ele se exprimă și comunică cu Divinitatea.

Aceasta este esența atelierelor care compun Calea Vindecării.